Uitlaatservice

Misschien hebt u een drukke baan, bent u ziek, of zijn er andere omstandigheden waardoor u niet toekomt aan het uitlaten van uw hond? Misschien lijkt het u gewoon een leuk idee dat uw hond wordt uitgelaten en met soortgenoten kan spelen, zwemmen en socialiseren? Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom u Hondenservice Francien in wilt schakelen. Een hond die met regelmaat beweging krijgt en sociale contacten heeft met soortgenoten is een gelukkige hond. 

uitlaatservice

Onze werkwijze

Voordat uw hond met mij mee kan, kom ik bij u langs voor een eerste kennismaking met u en uw hond. Het is wel zo prettig dat u weet aan wie u de hond meegeeft en voor uw hond is het van belang om te weten met welke nieuwe wandelbegeleidster hij te maken krijgt. Tijdens dit vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt onder andere gesproken over de gezondheid, karaktereigenschappen en kenmerkende gedragingen van uw hond. Hoe meer wij over uw hond weten, hoe beter.

Afbeelding1

Waar wandelen

Wij hebben de beschikking over een omheinde speelwei waar de honden fijn kunnen ravotten en rennen. De speelwei heeft een eigen badje waarin de honden in de zomermaanden lekker kunnen spetteren en afkoelen.

Afbeelding1

De bus

Onze bus is speciaal ingericht voor het vervoer van honden. De bus heeft gescheiden ruimtes en elke ruimte is voorzien van anti-slip matten. In de winter liggen de honden op warme dekens en als het warm is liggen ze op speciale koelmatten.

DSCN0427

De wandeling

De eerste wandeling wordt uw hond, eventueel nog aangelijnd, goed begeleid om te wennen aan de andere honden. Tijdens de tweede of derde wandeling kan uw hond waarschijnlijk al gewoon lekker los meelopen. Aangezien wij beschikken over een omheinde speelwei kunnen de meeste honden al tijdens de eerste wandeling gewoon los meelopen. Dit wordt per hond en wandeling bekeken.