Uitlaatservice

Misschien hebt u een drukke baan, bent u ziek, of zijn er andere omstandigheden waardoor u niet toe komt aan het uitlaten van uw hond? Misschien lijkt het u gewoon een leuk idee dat uw hond wordt uitgelaten en met soortgenoten kan spelen, zwemmen en socialiseren? Een hond die met regelmaat beweging krijgt en sociale contacten heeft met soortgenoten is een gelukkige hond. Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom u hondenservice Francien in zou willen schakelen.

uitlaatservice

Onze werkwijze

Voordat uw hond met mij mee kan, kom ik vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking met u en uw hond. Het is wel zo prettig dat u weet aan wie u de hond mee geeft, en voor uw hond is het van belang om te weten met welke nieuwe roedelbegeleidster hij te maken krijgt.

Afbeelding1

Waar wandelen?

Wij hebben de beschikking over een omheinde speelweides waar de honden lekker kunnen ravotten en rennen. De ene speelwei heeft een eigen badje waar de honden in de zomermaanden lekker kunnen spetteren en afkoelen. Tijdens de wandeling kan uw hond met de andere honden rennen

Afbeelding1

De bus

Sommige honden zitten liever alleen in een ruimte en anderen vinden het prettig om bij elkaar te zitten. Onze bus is daarvoor speciaal ingericht en heeft gescheiden ruimtes. Een hond die voor het eerst mee gaat heeft altijd een aparte ruimte voor zichzelf. De bus is voorzien van… lees meer informatie.

jametlene-reskp-642910-unsplash

Groepen

De eerste wandeling wordt uw hond, eventueel nog aangelijnd, goed begeleidt om te wennen aan de andere honden, hierna kan uw hond waarschijnlijk gewoon los lopen. Omdat wij beschikken over twee omheinde speelweides kunnen de meeste honden al tijdens de eerste wandeling gewoon los meelopen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan contact op!

Sluit Menu