Uitlaatservice

Misschien hebt u een drukke baan, bent u ziek, of zijn er andere omstandigheden waardoor u niet toekomt aan het uitlaten van uw hond? Misschien lijkt het u gewoon een leuk idee dat uw hond wordt uitgelaten en met soortgenoten kan spelen, zwemmen en socialiseren? Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom u Hondenservice Francien in wilt schakelen. Een hond die met regelmaat beweging krijgt en sociale contacten heeft met soortgenoten is een gelukkige hond. 

uitlaatservice

Onze werkwijze

Voordat uw hond met mij mee kan, kom ik vrijblijvend bij u langs voor een eerste kennismaking met u en uw hond. Het is wel zo prettig dat u weet aan wie u de hond meegeeft, en voor uw hond is het van belang om te weten met welke nieuwe roedelbegeleidster hij te maken krijgt.

Afbeelding1

Waar wandelen

Wij hebben de beschikking over een omheinde speelwei waar de honden veilig kunnen ravotten en rennen. De speelwei heeft een eigen badje waar de honden in de zomermaanden lekker kunnen spetteren en afkoelen. 

Afbeelding1

De bus

Onze bus is speciaal ingericht voor het vervoer van honden en heeft gescheiden ruimtes. Elke ruimte is voorzien van anti-slip matten.

DSCN0427

De wandeling

De eerste wandeling wordt uw hond, eventueel nog aangelijnd, goed begeleidt om te wennen aan de andere honden, hierna kan uw hond waarschijnlijk  los lopen.