Sociale groepswandeling

Heeft uw hond geen mogelijkheid om met soortgenoten te spelen en rennen? Dan leert hij niet hoe hij zich het beste kan gedragen om conflicten te voorkomen of op te lossen. Hij ervaart niet dat andere honden er anders kunnen uitzien en zich ook anders kunnen gedragen. Hij krijgt niet de kans om eventuele onzekerheden in de communicatie met anderen te overwinnen. Het is van groot belang om uw hond een relatie op te laten bouwen en sociaal in de omgang te zijn met soortgenoten.

Voor honden die deze mogelijkheid niet hebben bieden wij een sociale groepswandeling. Tijdens deze een uur durende groepswandeling loopt en speelt uw hond samen met een van onze groepen in de speelwei. Gedurende deze wandeling leert uw hond zich meer te bekwamen in hondentaal en u krijgt informatie over het gedrag van uw hond en zijn gedrag in de groep.

Hebt u een hond die niet los kan rennen omdat hij jaagt op konijnen, auto’s, vogels, etc.? Ook voor deze honden bieden wij een sociale groepswandeling.  Uw hond loopt, rent en speelt gedurende een uur samen met andere honden uit een van onze groepen. De wei is geheel omheind en afgesloten, uw hond kan dus niet (meer) jagen of weglopen!

Voordat uw hond met een van onze groepen mee kan komen spelen, houden wij een intake gesprek en afhankelijk van het type hond en leeftijd wordt bekeken in welke groep uw hond het beste past.

Geïnteresseerd in onze overige wandelingen? klik dan hier.

Onze voorwaarden:

Er zijn een aantal basisvoorwaarden waaraan de honden moeten voldoen voordat ze mee kunnen. Wij wandelen uitsluitend met honden die:

  • Sociaal zijn naar mens en andere honden
  • Volledig zijn ingeënt
  • Regelmatig worden behandeld tegen wormen, vlooien en teken
  • Los kunnen lopen en ook luisteren
  • Bij de eigenaren WA verzekerd zijn
  • Niet loops zijn
  • Minimaal de basiscommando’s (zit, blijf en af) beheersen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan contact op!

Sluit Menu