Sociale groepswandeling

Heeft uw hond geen mogelijkheid om met soortgenoten te spelen en rennen? Dan leert hij niet hoe hij zich het beste kan gedragen om conflicten te voorkomen of op te lossen. Hij ervaart niet dat andere honden er anders uit zien en zich ook anders kunnen gedragen.Hij krijgt niet de kans om eventuele onzekerheden in de communicatie met anderen te overwinnen. Het is van groot belang om uw hond een relatie op te laten bouwen en sociaal in de omgang te zijn met soortgenoten. Hiervoor bieden wij een sociale groepswandeling; een wandeling samen met een van onze groepen in onze omheinde, veilige wei. Tijdens deze 1 uur durende groepswandeling leert uw hond zich te bekwamen in hondentaal, en krijgt u informatie over het gedrag van uw hond en zijn gedrag in de groep.

Hebt u een hond die niet los kan rennen omdat hij jaagt op konijnen, auto’s, vogels? Ook voor deze honden bieden wij een sociale groepswandeling; een wandeling samen met een van onze groepen in onze omheinde wei. Uw hond kan niet meer jagen en/of weglopen! Voordat uw hond met een van onze groepen mee kan komen spelen, houden wij een intake gesprek enafhankelijk van het type hond en leeftijd wordt bekeken in welke groep uw hond het beste past.

Geïnteresseerd in onze overige wandelingen? klik dan hier.

Onze voorwaarden:

Er zijn een aantal basisvoorwaarden waaraan de honden moeten voldoen voordat ze mee kunnen. Wij wandelen uitsluitend met honden die:

  • Sociaal zijn naar mens en andere honden
  • Volledig zijn ingeënt
  • Regelmatig worden behandeld tegen wormen, vlooien en teken
  • Los kunnen lopen en ook luisteren
  • Bij de eigenaren WA verzekerd zijn
  • Niet loops zijn
  • Minimaal de basiscommando’s (zit, blijf en af) beheersen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan contact op!

Sluit Menu