Opleidingen en trainingen

Als hondentrainer heb ik inmiddels verschillende trainingen, cursussen en opleidingen afgerond. Hieronder vindt u een overzicht van al mijn certificaten. Verder is het voor mij belangrijk om op de hoogte te zijn en blijven omtrent nieuwe ontwikkelingen en trainingsmethoden. Om die reden bezoek ik regelmatig workshops en lezingen. Een kort overzicht: 
– KNPV Workshop werkhondentraining door Dick Staal. 
– KNPV Workshop werkhondentraining Ad Versteijnen. 
– Lezing door Marcel Nijland, gedrags-en fysiotherapeut. 
– Workshop door Brigitte van Gestel, kynologisch instructeur. 
– Lezing over uitvallende honden, door Monique Bladder. 
– Dierenartstraining bij Tinley. 
– Diverse lezingen over roedelgedrag. 
– Diverse lezingen over hondentaal. 

Sinds 1 januari 2018 is onze hondenschool SPPD geaccrediteerd en begeleiden wij stagiaires van de opleiding Kynologisch Instructeur. De SPPD is de brancheorganisatie voor diergedragsdeskundigen. EenSPPD erkende instructeur volgt jaarlijks congressen, seminars en/of studiedagen die specifiek te maken hebben met gedrag van de hond, instructievaardigheid, en/of andere aan het beroep gerelateerde onderwerpen. 

Januari 2013:
Diploma B.K.D. (Basis KNPV Dresseur). Deze opleiding, voor het trainen en begeleiden van eigenaren en honden, is gebaseerd op de leerprincipes van honden. Het doel van deze opleiding is het steeds verder verbeteren van trainingsmethodieken en het diervriendelijk trainen en africhten. 

Oktober 2013:      
Module “Voedingsleer” van Royal Canin.

November 2013:   
Gediplomeerde HUS (Honden Uitlaat Service) aan de Martin Gaus Academie in Lelystad. 

Oktober 2014:      
Neuswerk Module 1, aan de Tinley Academie te Heteren. Deze opleiding volgde ik om mijn honden beter te kunnen begeleiden/trainen en om mijn vaardigheden als instructeur te optimaliseren. 

losse groepswandeling

December 2015:
Neuswerk Module 2 aan de Tinley Academie in Heteren.

Juni 2015:
Opleiding A.B.A.1 (Algemeen Basis Africhter) van de Tinley Academie in Heteren. 

Juni 2015:
Opleiding Basistrainer Hond DOA

Oktober 2016:
Opleiding A.B.A. 2 (Algemeen Basis Africhter) van de TInley Academie in Heteren

Oktober 2016:
Kynologisch Instructeur aan de Tinley Academie in Heteren. 

coming soon

November 2017:
Mindfulness in contact met dieren aan de Tinley academie in Groningen. 

Opleidingen en trainingen

stagiaires

Regelmatig bieden wij een leer/werkplek voor stagiaires die wij begeleiden wanneer zij voor hun opleiding stage moeten lopen. Zo is ook Nicole Basten bij ons gekomen. Nicole is nu alweer geruime tijd bij ons en helpt mee in de uitlaatservice. Zij heeft ruime ervaring in de omgang met honden. Ze heeft kennis van de hondentaal en roedelgedrag. Nicole gaat twee ochtenden per week mee en samen sturen en begeleiden wij de groepen. Ook met diverse aanverwante bezigheden heb ik hulp van Nicole, zoals een Spel- en doe-dag voor de honden, een Jack Russell terugkomdag van een bevriende fokster, diverse administratieve zaken etc. Nicole heeft zelf ook honden waarmee ze traint en shows loopt en heeft al vele prijzen hiermee behaald.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan contact op!

Sluit Menu