De groepen

De eerste wandeling wordt uw hond, eventueel nog aangelijnd, goed begeleidt om te wennen aan de andere honden, hierna kan uw hond waarschijnlijk gewoon los lopen. Omdat wij beschikken over twee omheinde speelweides kunnen de meeste honden al tijdens de eerste wandeling gewoon los meelopen. Dit wordt per hond en wandeling bekeken. Uw hond maakt, onder deskundige begeleiding, kennis met de andere honden in de groep. Pas na een aantal wandelingen, zal uw hond zijn vaste plaats hebben ingenomen in de gevormde “roedel” en optimaal gaan genieten van onze wandelingen. Loopt uw hond meerdere malen per week mee? Dan kan het zomaar zijn dat hij per verschillend groepje een andere plaats van rangorde inneemt in betreffende “roedel”.

Tijdens de wandelingen kan uw hond met andere honden rennen, graven en spelen. Een wandeling duurt, afhankelijk van de groep en het weer, ongeveer 1 uur. Bij thuiskomst kan ik uw hond voorzien van water, voer of eventuele medicijnen. Afhankelijk van de rijroute is het mogelijk dat uw hond drie uur van huis is. Wij houden er zo veel mogelijk rekening mee dat de honden niet te lang in de bus zitten. Puppy’s die alle entingen hebben gehad kunnen ook met ons mee, ze mogen 5 minuten wandelen voor iedere maand dat ze oud zijn.  Om overbelasting van spieren en gewrichten te voorkomen, wordt de hoeveelheid en duur van de beweging aangepast aan de leeftijd.

Meer weten over onze hondenservice? klik dan hier.

Onze voorwaarden:

Er zijn een aantal basisvoorwaarden waaraan de honden moeten voldoen voordat ze mee kunnen. Wij wandelen uitsluitend met honden die:

  • Sociaal zijn naar mens en andere honden
  • Volledig zijn ingeënt
  • Regelmatig worden behandeld tegen wormen, vlooien en teken
  • Los kunnen lopen en ook luisteren
  • Bij de eigenaren WA verzekerd zijn
  • Niet loops zijn
  • Minimaal de basiscommando’s (zit, blijf en af) beheersen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan contact op!

Sluit Menu