De bus

Onze bus is speciaal ingericht voor het vervoer van honden. De bus heeft gescheiden ruimtes en elke ruimte is voorzien van anti-slip matten. In de winter liggen de honden op warme dekens en als het warm is liggen ze op speciale koelmatten.

Sommige honden zitten liever alleen in een aparte ruimte en andere honden vinden het juist prettig om bij elkaar te zitten. Een hond die voor het eerst meegaat heeft altijd een aparte ruimte voor zichzelf. 

De bus is voorzien van airco zodat ook ‘s zomers alle honden heerlijk koel zitten. Een brandblusser en EHBO-kit behoren tot de uitrusting. De bus wordt dagelijks geveegd en schoongemaakt en wekelijks ontsmet. Er is altijd voldoende vers water aanwezig.

We hebben droge handdoeken in de bus om honden die nat en vuil zijn geworden enigszins schoon en droog kunnen wrijven. Houdt u er wel rekening mee dat de hond bij thuiskomst toch nog nat en vuil kan zijn! Zorg daarom bij regenachtig weer voor een extra handdoek waarmee ik de hond nog een keer kan droogwrijven. 

Daar wij het belangrijk vinden dat uw hond niet al te lang in de bus zit, nemen we alleen honden mee uit Venlo en directe omgeving (Tegelen en Velden).