Onder begeleiding afslanken?

Naast mijn hondenschool en uitlaatservice, begeleid ik ook mensen naar een gezondere levensstijl. Wil jij gewicht verliezen en vooral ook behouden en wil je meer energie? Dan kan ik je daarbij helpen. Ik werk met een superfoodsysteem van 30-dagen. Heb je na die 30 dagen geen resultaat behaald? Dan krijg jij je geld terug!

Mijn verhaal

Door gezondheidsredenen ben ik geleidelijk 12 kilo zwaarder geworden, ik kreeg die er met geen mogelijkheid meer vanaf. Ik zat niet lekker in mijn vel en voelde me de hele dag moe en futloos. Na van alles geprobeerd te hebben (van acupunctuur tot koolhydraatarm en alles daartussen in) kwam ik in aanraking met dit geweldige superfoodsysteem. Sceptisch als ik was ging ik de strijd aan en tot mijn verbazing lukte het me om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken, en me energieker dan ooit te voelen. Dat is inmiddels alweer een behoorlijke tijd geleden en kan ik vol overtuiging zeggen dat dit systeem werkt. Ook op gewicht blijven is met dit systeem moeiteloos te integreren in de lifestyle van de meeste mensen. Ik voel me fitter dan ooit. En vanuit de overtuiging dat iedereen zich zo zou moeten voelen, en de wetenschap dat dit systeem echt werkt, wil ik graag mensen helpen naar een betere versie van zichzelf.

Met gezonde en lieve groet,

Francien

 

Belangrijk om te weten:

Afvallen zonder te sporten.

Ik help je om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen, waarbij je zelfs zonder te sporten kunt afvallen. Door dit programma voel jij je snel gezonder en vitaler.

gEwichtsbeheersingssysteem

80% van een gezond leven wordt bepaald door voeding. Met dit gewichtsbeheersingssysteem help ik jou op weg om om af te vallen en je lichaam te voeden met de juiste voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.

1OO% GEEN RESULTAAT, GELD TERUG!

Dit programma helpt je echt en ook niet onbelangrijk, dit programma hanteert een 30 dagen ‘niet goed - geld terug’ garantie. Als het geen resultaat qua gewichtsverlies of vermindering van centimeters oplevert krijg jij je geld terug!

Ik wil graag alle startinformatie vrijblijvend ontvangen!